• June 12, 2023

Ja pamjet si gjarpri ngjitet ne xhamin e makines ne levizje, Shoferi mbeti dhe nuk dinte si ta largonte..(VIDEO)

Një gjarpër u ngjit në xhamin e një makine e cila ishte në lëvizje por shoferi e hoqi atë me ndihmën e fshirësve të xhamave të automjetit, transmeton Klan Kosova. Dy persona ishin në makinë duke udhëtuar në Kansas. Kur vunë re gjarprin e ngjitur në pasqyrën anësore të makinës.

 

 

Një gjarpër u ngjit në xhamin e një makine e cila ishte në lëvizje por shoferi e hoqi atë me ndihmën e fshirësve të xhamave të automjetit, transmeton Klan Kosova. Dy persona ishin në makinë duke udhëtuar në Kansas. Kur vunë re gjarprin e ngjitur në pasqyrën anësore të makinës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *