• June 12, 2023

Jeta e luksit në Instagram, balerini shqiptar e thotë “troç”: Ose janë eskorta ose…

Ditën e sotme u diskutua në emisionin “Në trotuar” një nga temat “më të nxehta” të momentit, jeta e luksit që bëhet nga vajzat shqiptare në Instagram.Kjo temë ngjalli shumë debate mes te ftuarve mirëpo një deklaratë e bërë nga balerini i njohur Graciano Tagani mori shumë vëmendje.

Ai u shpreh se vajzat ose blejnë produkte fallco dhe i reklamojnë si origjinale ose ato janë eskorta dhe me lekët që fitojnë arrijnë të sigurojnë produkte të shtrenjta dhe origjinale.

“Ato vajza që reklamojnë në Instagram ose bejme produket false me shumë pak lekë ose janë eskorta.”

Pas kësaj deklarate kishte shumë reagime në studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *