• June 12, 2023

Kerkese E Vajzes Qe Jeton Ne Gjermani, DUa Nje Burre Qe Eshte QejfIi

Burrin e dua qefIi dhe merakli , kërkesa e vajzes Gjermano/Shqiptare“Dua një burrë qejfli dhe merakli” kjo ka qenë kërkesa e shqiptares nga Gjer,mania”. 39-vjeçarja tregoi se ka qenë një herë e martuar por është ndarë sepse nuk është përshtatur. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

 

 

 

Ajo tha se kërkon të martohet sepse do që të bëjë qef dhe tja rregulloj jetën atij personi qe do ket fatin te me marre. “kam shumë netë pa gjumë për ta gjet, mendoj se jam e bukur siq më shihni edhe ju te gjitha i kam. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *