• June 12, 2023

Ky eshte momenti kur ky njeri futet ne mes te liqenit ne temperatura shum te ulta, arsyeja do tju le pafjal..(VIDEO)

Një burrë nga Kalifornia u fut në ujërat për të shpëtuar një kotele që po lu.ftonte me përmb.ytjet dhe gruaja e tij e kapi momentin në video.

 

 

“Unë isha shumë i kujdesshëm, sepse bie rreth 3 metra larg nga vendi ku jam,” tha ai. Nancy Campbell filmoi teksa bashkëshorti i saj e kapi macen nga veshi dhe e çoi përsëri në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *