• June 12, 2023

Njihuni me lopen qe mban rekordin per prodhimin e qumshtit, Ja se sa litra ne dite ajo prodhon..(VIDEO)

Njihuni me lopen qe mban redordin per prodhimin e qumshtit, Ja se sa litra ne dite ajo prodhon.Kjo lop e cila shfaqet në video përmban 56 litra qumsht në ditë,Holstein Friesian lopë HF në nivel kombëtar të bagëtisë dhe konkurrencës mjeljes mbajtur në Patiala,

 

 

Punjab Indi. Holstein Friesian janë një lloj i bagëtive të qumështit me origjinë.

Nga Provincat Hollandeze të Holandës së Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *