• June 12, 2023

Shoqja E Gruas Dëshiron .Eks Me Mua, Ajo Madje Mi Tregoi GJOKSlNe Saj Dhe Tani

Shoqja E Gruas Dëshiron .Eks Me Mua, Ajo Madje Mi Tregoi GJOKSlNe Saj Dhe Tani Shoqja e gruas sime dëshiron të bëjë ate punen me mua, por unë nuk di çka të bëj”, kështu ka filluar historinë e tij, një 33 vjeçar i cili ka rrëfyer dhe ka kërkuar ndihmë nga psikologja Dedidre, për Tabloidin e njohur Britanik “The Sun”,transmeton bs. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

 

 

 

Shoqja E Gruas Dëshiron .Eks Me Mua, Ajo Madje Mi Tregoi GJOKSlNe Saj Dhe Tani SHlH ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Shoqja e gruas sime dëshiron të bëjë ate punen me mua, por unë nuk di çka të bëj”, kështu ka filluar historinë e tij, një 33 vjeçar i cili ka rrëfyer dhe ka kërkuar ndihmë nga psikologja Dedidre, për Tabloidin e njohur Britanik “The Sun”,transmeton bs.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE Lexo me Teper..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *