• June 12, 2023

U Desht Te Ma Bente Prej Mrapa Por Ai E Futl Para Dhe Mahumbi Vlrgj Me Mashtroj.

U Desht Te Ma Bente Prej Mrapa Por Ai E Futl Para Dhe Mahumbi Vlrgj Me Mashtroj. I thoaj te dashurit sepse nuk ndihesha e sigurt dua ta beje prej mrapa dhe ai gjithmone meIpinte aty para dhe duke maFutur neB, SHlH ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

 

 

 

ndodhi qe i reshqiti dhe une ishaIagur shume aty poshte dhe rreshqitii hyri meDhi mbit paksa por kenaqesiaishtee madhe dhe pernjehere meIeshuan kembet duke ma bere u dorzova e gjitha dhe..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *