• June 13, 2023

Ditë e veçantë për Arjola Demirin, aktorja: E lumturuar si herën e parë

Aktorja Arjola Demiri është bërë sërish teze. Ajo ka ndarë lajmin e bukur në “Instastory”, aty ku ka prezantuar nipin, me foto dhe emër.Roman është emri që i është vendosur të voglit, dhe nipit të gjashtë në radhë për Arjolën. Kjo e fundit e pranon se edhe pse nuk është hera e parë, ka sërish emocion dhe lumturi të madhe.

“Nuk eshte hera e pare teze hera e 6-të. Por e lumturuar si per here te parë. Mireseerdhe dashuri”-shkruan ajo.

Aktorja Arjola Demiri është bërë sërish teze. Ajo ka ndarë lajmin e bukur në “Instastory”, aty ku ka prezantuar nipin, me foto dhe emër.

Roman është emri që i është vendosur të voglit, dhe nipit të gjashtë në radhë për Arjolën. Kjo e fundit e pranon se edhe pse nuk është hera e parë, ka sërish emocion dhe lumturi të madhe.

“Nuk eshte hera e pare teze hera e 6-të. Por e lumturuar si per here te parë. Mireseerdhe dashuri”-shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *