• June 13, 2023

Don Xhoni së shpejti baba? Ariana Lirey bën lëmsh rrjetin

E dashura ruse e reperit Don Xhoni ka publikuar pak orë më parë një foto veshur me një fustan blu, ku si përshkrim ka vendosur vetëm një emoji të një gruaje shtatzënë. Kaq ka mjaftuar që të lindin dyshimet se dyshja mund të jenë në pritje të fëmijës së tyre të parë.

 

Ndonëse nuk përjashtohet edhe mundësia që kjo të jetë një mënyrë që Ariana Lirey ka zgjedhur për të provokuar dhe mbajtur vëmendjen tek ajo.

Kujtojmë që vetëm disa ditë më parë Don Xhoni publikoi këngën e tij “Ike” me protagoniste në klip modelen ruse duke konfirmuar kështu lajmet se ata ishin bashkuar pas një periudhe ndarjeje.

E dashura ruse e reperit Don Xhoni ka publikuar pak orë më parë një foto veshur me një fustan blu, ku si përshkrim ka vendosur vetëm një emoji të një gruaje shtatzënë.

Kaq ka mjaftuar që të lindin dyshimet se dyshja mund të jenë në pritje të fëmijës së tyre të parë.

Ndonëse nuk përjashtohet edhe mundësia që kjo të jetë një mënyrë që Ariana Lirey ka zgjedhur për të provokuar dhe mbajtur vëmendjen tek ajo.

Kujtojmë që vetëm disa ditë më parë Don Xhoni publikoi këngën e tij “Ike” me protagoniste në klip modelen ruse duke konfirmuar kështu lajmet se ata ishin bashkuar pas një periudhe ndarjeje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *