• June 13, 2023

Duket i vogel me trup, Por ky eshte djaloshi me i forte ne bote ku askush nuk mund ti del perbaIl..(VIDEO)

Pavarësisht se sa fort pomponi hekurin në palestër ose sa kurse të arteve marciale merrni.
Gjithmonë do të ketë disa njerëz me të cilët nuk dëshironi të ngatërroni. Unë po flas për njerëzit më të fortë, më të shpejtë dhe në përgjithësi më të ashpër në botë. Ndoshta është më mirë të qëndroni në anën e tyre të mirë nëse i hasni ndonjëherë.

 

 

Pavarësisht se sa fort pomponi hekurin në palestër ose sa kurse të arteve marciale merrni.
Gjithmonë do të ketë disa njerëz me të cilët nuk dëshironi të ngatërroni. Unë po flas për njerëzit më të fortë, më të shpejtë dhe në përgjithësi më të ashpër në botë. Ndoshta është më mirë të qëndroni në anën e tyre të mirë nëse i hasni ndonjëherë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *