• June 13, 2023

Edhe Arbana Osmani i futet muzikës? Fotot që ngritën dyshimet

Muzika është kthyer në një fushë që po eksplorohet nga shumë personazhe të njohur të ekranit. Një këngë, është plus në CV-në e tyre, e pse jo një eksperiencë e re.E mesa duket dhe Arbana u nis drejt asaj rruge, ose të paktën kështu na la të kuptojmë, derisa na e tregoi.

 

Ajo postoi ditën e sotme një foto ku shihet se ndodhet në një studio muzikore. Më pas, postoi një foto tjetër duke sqaruar se nuk do të bëjë muzikë.

‘Jo, jo, nuk ka ardhur akoma ajo ditë’-shkruan Arbana duke na hequr të gjitha dyshimet.

Muzika është kthyer në një fushë që po eksplorohet nga shumë personazhe të njohur të ekranit. Një këngë, është plus në CV-në e tyre, e pse jo një eksperiencë e re.

E mesa duket dhe Arbana u nis drejt asaj rruge, ose të paktën kështu na la të kuptojmë, derisa na e tregoi.

Ajo postoi ditën e sotme një foto ku shihet se ndodhet në një studio muzikore. Më pas, postoi një foto tjetër duke sqaruar se nuk do të bëjë muzikë.

‘Jo, jo, nuk ka ardhur akoma ajo ditë’-shkruan Arbana duke na hequr të gjitha dyshimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *