• June 13, 2023

Fansi heq Rolex-in nga dora dhe ja dhuron Luizit, reagimi i këngëtarit nuk duhet humbur

Këngëtari Luiz Ejlli pak ditë më parë ka anonçuar turin e tij të koncerteve në Amerike ku dhe ndodhet prej disa ditësh tashmë. Luizi ka performuar në disa vende, për fansat e tij të zjarrtë që e kanë pritur më së miri. Në një prej koncerteve, këngëtari është befasuar nga një fans, i cili ka hequr orën e tij Rolex nga dora për t’ia dhuruar këngëtarit, i cili në fillim insiston që të mos e mbajë.

 

E megjithatë fansi duket i sigurt, duke i thënë Luizit: Mbaje, mbaje!

Fansat e zjarrtë të këngëtarit kanë krijuar një atmosferë të paparë, duke brohoritur dhe kënduar bashkë me të.

Këngëtari Luiz Ejlli pak ditë më parë ka anonçuar turin e tij të koncerteve në Amerike ku dhe ndodhet prej disa ditësh tashmë.

Luizi ka performuar në disa vende, për fansat e tij të zjarrtë që e kanë pritur më së miri. Në një prej koncerteve, këngëtari është befasuar nga një fans, i cili ka hequr orën e tij Rolex nga dora për t’ia dhuruar këngëtarit, i cili në fillim insiston që të mos e mbajë.

E megjithatë fansi duket i sigurt, duke i thënë Luizit: Mbaje, mbaje!

Fansat e zjarrtë të këngëtarit kanë krijuar një atmosferë të paparë, duke brohoritur dhe kënduar bashkë me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *