• June 13, 2023

I Lind Fëmija Me Ngjyrë, Gruaja Thotë Se Nuk Është Faji I Saj, Akuzon Partnerin Se Ka Pirë Shumë Kafe dhe

Ndodh e ajo që rrallë herë në jetë ka raste të tilla: I Lind Fëmija Me Ngjyrë, Gruaja Thotë Se Nuk Është Faji I Saj, Akuzon Burrin Se Ka Pirë Shumë KafeNjë grua spanjolle ka habitur të gjithë me deklaratën e saj, pasi asaj i lindi fëmija me ngjyrë.Gruaja 24-vjeçare,

 

 

 

Ndodh e ajo që rrallë herë në jetë ka raste të tilla: I Lind Fëmija Me Ngjyrë, Gruaja Thotë Se Nuk Është Faji I Saj, Akuzon Burrin Se Ka Pirë Shumë Kafe

Një grua spanjolle ka habitur të gjithë me deklaratën e saj, pasi asaj i lindi fëmija me ngjyrë.Gruaja 24-vjeçare, identiteti i së cilës nuk u bë i ditur për shkaqe sigurie, nga Valencia e Spanjës, deklaroi se fajtorë për lindjen e foshnjës me ngjyrë është burri i saj.Per te le xuar la jmin e plo te kli ko ne re klamen me poshte

identiteti i së cilës nuk u bë i ditur për shkaqe sigurie, nga Valencia e Spanjës, deklaroi se fajtorë për lindjen e foshnjës me ngjyrë është burri i saj.Per te le xuar la jmin e plo te kli ko ne re klamen me poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *