• June 13, 2023

I obse*sionuar pas vajzave: ka 9000 vetura dhe aeroplan prej ari, Ja si rritet pasuria cdo sekond per…(VIDEO)

Brenda Jetës së Sulltanit të Bruneit (30 miliardë dollarë pasuri) Sulltani i Bruneit është ndër liderët më të pasur në botë. Ai mburret me një vlerë neto prej rreth 30 miliardë dollarë dhe fiton afërsisht 103 dollarë çdo sekondë.

 

 

Ai ka arritur të kthejë sasitë e shumta të arit të lëngshëm të Bruneit në ar të vërtetë, fjalë për fjalë.

Kështu që pse të mos i hedhim një sy jetës së pabesueshme të Sulltanit të Bruneit.

Brenda Jetës së Sulltanit të Bruneit (30 miliardë dollarë pasuri) Sulltani i Bruneit është ndër liderët më të pasur në botë.

Ai mburret me një vlerë neto prej rreth 30 miliardë dollarë dhe fiton afërsisht 103 dollarë çdo sekondë. Ai ka arritur të kthejë sasitë e shumta të arit të lëngshëm të Bruneit në ar të vërtetë, fjalë për fjalë.

Kështu që pse të mos i hedhim një sy jetës së pabesueshme të Sulltanit të Bruneit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *