• June 13, 2023

Jam E Vetme Si Qyqe, Jam Nda Nga Burri E Nuk Po Kam Qare Tjeter Pos Me U Knaq

Bureci jem mora vesh ish martu ne gjermani dhe normal edhe un dua qe te njoftoj ndokend nese ka mundesi kuptohet te jet mashkull serioz dhe qe nuk esht lakmitar i pasurise un punoj dhe ne shum gjera jom e regult por kuptohet se jeta nuk shkon ka disa vite dyshoj se e sht martuar atje dhe normal edhe un dua qe te njoftoj ndokend

 

 

 

nese ka mundesi kuptohet te jet mashkull serioz dhe qe nuk esht lakmitar i pasurise un punoj dhe ne shum gjera jom e regult por kuptohet se jeta nuk shkon vetem nese ka te interesuar let…Vazhdo lidhjen duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr Pamjet E PL0TA: LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *