• June 13, 2023

Kida “publikon” të dashurin e saj misterioz nga Dubai!

Kida ndodhet në Dubai, ku si duket ka xhiruar videoklipin e saj të ri i cili do të titullohet “Uru”.Nga atje artistja ka ndarë disa momente ku njëri ka marrë vëmendjen tonë. Në një video “boomerang” që ka postuar në Instastory, duket edhe dora e një djali që i përkëdhel flokët. Por, vetëm kaq! Imazhi i personit në fjalë nuk është kapur nga Kida.

Kujtojmë që Kida prej kohësh është përfolur për një romancë me një djalë që thuhet se janë bashkëmoshatarë. Djali misterioz jeton në Dubai. Jo pak herë e kemi parë edhe artisten të vizitojë këtë destinacion dhe jo pa arsye.

Kida ndodhet në Dubai, ku si duket ka xhiruar videoklipin e saj të ri i cili do të titullohet “Uru”.

Nga atje artistja ka ndarë disa momente ku njëri ka marrë vëmendjen tonë. Në një video “boomerang” që ka postuar në Instastory, duket edhe dora e një djali që i përkëdhel flokët. Por, vetëm kaq! Imazhi i personit në fjalë nuk është kapur nga Kida.

Kujtojmë që Kida prej kohësh është përfolur për një romancë me një djalë që thuhet se janë bashkëmoshatarë. Djali misterioz jeton në Dubai. Jo pak herë e kemi parë edhe artisten të vizitojë këtë destinacion dhe jo pa arsye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *