• June 13, 2023

Ky eshte momenti kur gazetarja gjat transmetimit drejt perdrejt suImohet nga gjarpri qe e mbante ne qaf..(VIDEO)

Ky eshte momenti kur gazetarja gjat transmetimit drejt perdrejt suImohet nga gjarpri qe e mbante ne qaf. Një video me gjarpër është bërë virale në rrjet. Reporterja australiane Sarah Cawte po raportonte live me një gjarpër rreth qafës.
Në një moment kur ajo po fliste, gjarpri u “p ro vo k ua” dhe s u lm oi mikrofonin duke i dhënë disa ka fs him e të shpejta

 

 

Ky eshte momenti kur gazetarja gjat transmetimit drejt perdrejt suImohet nga gjarpri qe e mbante ne qaf.

Një video me gjarpër është bërë virale në rrjet. Reporterja australiane Sarah Cawte po raportonte live me një gjarpër rreth qafës.
Në një moment kur ajo po fliste, gjarpri u “p ro vo k ua” dhe s u lm oi mikrofonin duke i dhënë disa ka fs him e të shpejta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *