• June 13, 2023

Po kalon pushimet në Afrikë publikohen pamjet ja me kë shoqerohet Luana Vjollca (VIDEO)

Moderatorja e njohur, Luana Vjollca, ka zgjedhur “të arratiset” për në Mauritius, një vend në Afrikën Lindore.Luana nuk ka nguruar të ndajë edhe disa poza me ndjekësit në Instagram, ku shfaqet shumë seksi dhe në super formë.

 

 

Moderatorja e njohur, Luana Vjollca, ka zgjedhur “të arratiset” për në Mauritius, një vend në Afrikën Lindore.

Luana nuk ka nguruar të ndajë edhe disa poza me ndjekësit në Instagram, ku shfaqet shumë seksi dhe në super formë.

Moderatorja e njohur, Luana Vjollca, ka zgjedhur “të arratiset” për në Mauritius, një vend në Afrikën Lindore.

Luana nuk ka nguruar të ndajë edhe disa poza me ndjekësit në Instagram, ku shfaqet shumë seksi dhe në super formë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *