• June 13, 2023

Publikohen imazhe nga nëna e Leandrës, ish të dashurës së Noizyt

Noizy kohëve të fundit ka qenë shumë i angazhuar në projekte të reja dhe në muzikë.Fokusi i tij kryesor viteve të fundit ishte muzika dhe aferat me femrat prej më atraktive të skenës muzikore shqiptare.

Por, Noizy u përfol vazhdimisht për lidhjen e tij të dikurshme me Droinën.

Teksa Noizy është kthyer nga Anglia në Shqipëri për t’u marrë me muzik, ishte Dorina ajo që qëndroi në Londër për të rritur vajzën Leandrën.InTV ka publikuar disa foto të Dorinës me vajzën, Leandrën, me të cilën kalojnë çaste të lumtura së bashku.Leandra po ashtu kalon kohë me reperin, kur ai ka mundësi që ta takoj, e shpesh Noizy e ka quajtu vajzën pikën e dobët të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *