• June 13, 2023

“Sa mirë që të la Olsi o patok”/ Egli “përballet” me ndjekësen në rrjetet sociale

Ndjekësit në rrjetet sociale janë ndarë në dy pjesë: ata që i simpatizonin Olsin dhe Eglin si çift dhe janë mërzitur që janë ndarë dhe ata që nuk e kanë parë kurrë secilin të denjë për njëri-tjetrin.Ka ndikuar apo jo ndarja tek ajo, Egli nuk na e ka lënë ta kuptojmë këtë në rrjetet sociale, ku duket shumë aktive dhe e qeshur.

Së fundmi ajo ka publikuar në TikTok një rutinë të kujdesit të saj , ku një ndjekëse i ka lënë një koment aspak të këndshëm: “Sa mirë që të la Olsi si patok uak uak.”

Nuk ka munguar edhe përgjigja e Takos për këtë ndjekëse duke i kthyer: Shumë të dhunshëm ju target grupi i TikTok.

Si duket Egli i merr me sportivitet edhe këto komente pasi ka shtuar edhe disa të qeshura.

Kujtojmë që Olsi nga ana tjetër nuk po e përjeton kaq “mirë” ndarjen. Shoku i tij Lorenc Hasrama në një intervistë u shpreh se ai ka filluar alkoolin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *