• June 14, 2023

4 ρ*rȯstituta mbanin 825 klientë! Shkatërrohet banda në Itali. Kush ishte shqiptari që drejtonte (EMRI)

Shkatërrohet një bandë pro stitucioni në Itali. Një shqiptar ka rënë në pranga pasi aku zohet se ishte pjesë e një rrjeti kinez pro stitucioni. Rrjeti vepronte në komunën e Astit, ku shqiptari, pronar i një hoteli, vendoste në disp ozicion të bandës biznesin e tij.

 

Në krye të organizatës janë dy gra kineze të moshës 49 dhe 51 vjeç, Jiangong Huang dhe Luo Meijuan, të mbështetura nga Furio Ardissone banues në Torino, 68 vjeç dhe Artan Sulaj 54-vjeçari shqiptar, i cili kishte detyrë edhe të drejtonte shtëpinë publike të improvizuar.

Organizata e menaxhoi biznesin në mënyrë ‘sipërmarrëse’, duke u kujdesur për reklamat në ueb, thirrjet përmes një kanali të posaçëm, rekrutimin e pro stitutave të reja dhe raportimin e fitimeve. Në dy muaj u konfirmuan 825 klientë për shfrytëzimin e 4 pro stitutave të ndryshme. Të gjitha për një xhiro prej 42 mijë eurosh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *