• June 14, 2023

Dys honte se kishin lidhje dashurie mes tyrte/ Vjehrri vr et nusen e djalit dhe dhe dhëndrin e vajzës në Itali

Krim i rëndë në një familje në Itali. Vjehrri 44-vjeçar vr et nusen e djalit dhe dhëndrin e vajzës së tij. Media italianë shkruan se ngjarja ka ndodhur në Sant’Antimo, në provincën e Napolit, ku të dy u që lluan dhe u v ranë nga vjehrri i tyre. Trupi i 29-vjeçarit Luigi Cammisa u gjet në rrugë u gjet në një apartament midis Piazza Sant’Antonio dhe Via Caruso.

 

Ndërkaq në lidhje me këtë krim është vetëdorëzuar në polici 44-vjeçari Raffaele Caiazzo.

Dyshimet e para janë se shkak për këtë është bërë se një Iidhje dashurie që mund të kishin nusja dhe dhëndri mes tyre.

Rasti është nën he tim.

Krim i rëndë në një familje në Itali. Vjehrri 44-vjeçar vr et nusen e djalit dhe dhëndrin e vajzës së tij.

Media italianë shkruan se ngjarja ka ndodhur në Sant’Antimo, në provincën e Napolit, ku të dy u që lluan dhe u v ranë nga vjehrri i tyre.

Trupi i 29-vjeçarit Luigi Cammisa u gjet në rrugë u gjet në një apartament midis Piazza Sant’Antonio dhe Via Caruso.

Ndërkaq në lidhje me këtë krim është vetëdorëzuar në polici 44-vjeçari Raffaele Caiazzo.

Dyshimet e para janë se shkak për këtë është bërë se një Iidhje dashurie që mund të kishin nusja dhe dhëndri mes tyre.

Rasti është nën he tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *