• June 15, 2023

Disa nga demat e mëdhenj në botë, disa nga racat e demave që arijn peshën maramendëse..VIDEO

Sipas Professional Bull Riders, demat zakonisht peshojnë midis 1700 dhe 1800 paund, por ka disa që peshojnë shumë më tepër.
Disa nga demat e mëdhenj në botë kanë shpatulla, qafë dhe të pasme të mëdha, muskulore.

 

 

Zakonisht vihet re një gunga në shpatullat e tyre. Kur demat janë rritur plotësisht, ata mund të peshojnë deri në 2000 paund. Në fakt, sipas OSU Extension, demat e rinj mund të arrijnë gjysmën e peshës së tyre të pjekur në vetëm 14 ose 15 muaj.
Së pari, hidhini një sy racave më të mëdha të demave në botë, të cilat renditen sipas madhësisë së tyre, dhe në vijim do të jenë demat më të mëdhenj individualë në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *