• June 15, 2023

Jam e martuar qe 1 vit e lus burrin ta bejme, Asnjehere nuk me preku me

E lus burrin qe ta bejme ate pune gjithmone gjen arsyje dhe me ik, Jam e martuar qe 1 vit ende nuk e kam pare se cfare fshihet pas pantoIIeve te tij, Per ta lexuar Historine e Plote HAP REK IAMEN ME POSHTE

Nuk e di dyshoj se burrin e kam prej asaj dore, Nuk ka tentua asnjehere ta beje ate punen kur i them qe dua te q. sonte shume forte dhe tentoj ta lepij qe tja bej guri e shoh qe aty poshte asni sen nuk i ndodh. HAP REK IAMEN ME POSHTE

Ai gjen pretekst se eshte i lodhur sonte eshte i lodhur neser dhe do te vije koha sepse nuk po ndjehet ai i sigurt per ta bere e nuk edi lloj lloj sene po dyshoj se eshte i dores se dyte, me ka shku ne mend qe te ndahem e ta gjej nje burr qe mund me ma shu zja rrin qe ekam aty poshte tek super v rima ime qe ende nuk eshte perdorur asnjehere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *