• June 15, 2023

Nje sulm i cmendur i maces amerikane ndaj disa qenve Tibetian. Video e par qe mund ta shihni

Mastifët tibetianë konsiderohen si qen të shkëlqyer pune. Historikisht, ato u edukuan në Tibet për të mbrojtur bagëtinë nga grabitqarët si ujqërit, leopardët e borës dhe arinjtë. Ata njihen për madhësinë, forcën dhe instinktet e tyre mbrojtëse dhe janë të afta të punojnë në mjedise të vështira si pllaja e Tibetit në lartësi të madhe. Ndiqeni pamjet me posht

 

 

Mastifët tibetianë konsiderohen si qen të shkëlqyer pune. Historikisht, ato u edukuan në Tibet për të mbrojtur bagëtinë nga grabitqarët si ujqërit, leopardët e borës dhe arinjtë. Ata njihen për madhësinë, forcën dhe instinktet e tyre mbrojtëse dhe janë të afta të punojnë në mjedise të vështira si pllaja e Tibetit në lartësi të madhe.
Ndiqeni pamjet me posht

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *