• June 15, 2023

Olta Gixhari merr vëmendjen me bikini nga Turqia

Aktorja Olta Gixhari ka qenë shumë aktive në rrjetet sociale që pas përfundimit të aventurës së saj në Big Brother VIP Albania 2. Së fundmi, aktorja ka publikuar disa fotografi nga pushimet në Bodrum të Turqisë.

 

Ajo ka pozuar bikini të zeza, duke theksuar linjat e saj trupore – të cilat janë të përsosura dhe të lakmueshme nga shumë femra.

Aktorja Olta Gixhari ka qenë shumë aktive në rrjetet sociale që pas përfundimit të aventurës së saj në Big Brother VIP Albania 2.

Së fundmi, aktorja ka publikuar disa fotografi nga pushimet në Bodrum të Turqisë.

Ajo ka pozuar bikini të zeza, duke theksuar linjat e saj trupore – të cilat janë të përsosura dhe të lakmueshme nga shumë femra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *