• June 15, 2023

Tërmeti 6.2 Rihter godet këtë shtet, lëkundjet zgjatën rreth një minutë

Tërmet i fortë në Turqi, ja ku ishte epiqendra Një tërmet me magnitudë 6.2 Rihter u regjistrua mëngjesin e sotëm në Filipine , sipas Shërbimit Gjeologjik të SHBA (USGS),

 

 

me autoritetet lokale që paralajmërojnë se si pasojë e pasgoditjeve të vazhdueshme ka rrezik për shembje dhe dëmtim të banesave.Tërmet i fortë në Turqi, ja ku ishte epiqendra
Një tërmet me magnitudë 6.2 Rihter u regjistrua mëngjesin e sotëm në Filipine , sipas Shërbimit Gjeologjik të SHBA (USGS), me autoritetet lokale që paralajmërojnë se si pasojë e pasgoditjeve të vazhdueshme ka rrezik për shembje dhe dëmtim të banesave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *