• June 15, 2023

Tronditse – Pakistanezet transportojnë gazin natyror në thasë 25 cent në vend të tubacioneve miliarda dollarëshe..VIDEO

Njerëzit që jetojnë në provincën veriore Khyber Pakhtunkhwa të Pakistanit transportojnë dhe ruajnë gazin natyror në thasë 25 cent në vend të tubacioneve miliarda dollarëshe, të cilat mund të shkaktojnë aksidente vdekjeprurëse.

 

 

Gazi u gjet aksidentalisht në fushat e qytetit Banda Davud Shah, duke i shpëtuar pronarët nga pagesa e gazit. Ai nxirret përmes një zorrë në vend të një stërvitje dhe përpunohet në një kasolle në vend të një rafinerie.

Ata që nuk kanë gaz natyror në tokat e tyre i plotësojnë nevojat e tyre nga një kasolle e improvizuar jashtë qytetit.

Fëmijët presin në barakë dhe mbushin qeset me gaz natyror.

Banorët e përdorin gazin me një pompë të lidhur me sobën, e cila nuk ka asnjë masë mbrojtëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *