• June 16, 2023

5-vjeçari hυmbi jetën në ak.sidentin tragjik, babai shkruan fjalët e prekëse: Të rrëmbyen nga kjo jetë e poshtër. Drejtuesi nën efektin e DR0Gës

“Ne do të të duam gjithmonë!”. Kështu shkruante në profilin e tij në Instagram babai i fëmijës që humbi jetën në ak sidentin Casal Paloço në Romë më 14 qershor, kur një fuoristradë e drejtuar nga shumë të rinj u përplas me Smartin që drejtohej nga nëna e fëmijës, me motrën e saj të vogël në bord.

 

 

“Dëshiroj të shpreh falënderimet për ju që jeni lutur, keni dhuruar dhe madje keni menduar vetëm për fëmijën tonë” të “rrë mbyer nga kjo botë famëkeqe”, shton ai.

Kur mësoi se djali i tij kishte vdekur në një ak sident automobilistik, babai i fëmijës u përpoq të merrte drejtësinë në duart e tij. Në fakt, i ati ka tentuar të su lmojë drejtuesin e ri 20-vjeçar të makinës fuoristradë Lamborghini, i cili ka p ërmbytur Smartin në të cilin po udhëtonin gruaja dhe vajza tjetër, ky i fundit i shtruar në spital në gjendje të rëndë.

Babai është ndaluar nga zja rrfikësit dhe policët. Në makinën me motor të madh ishin pesë të rinj të cilët sipas disa dëshmive po xhironin një video për një sfidë në rrjetet sociale. I riu që drejtonte mjetin, ka rezultuar pozitiv në kon sumimin e ka na bisit.

20-vjeçari drejtonte makinën Lamborghini e cila u përplas fort me një Smart në zonën e Casal Paloço, duke shkaktuar vd ekjen e fëmijës dhe plagosjen e nënës dhe motrës së vogël të fëmijës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *