• June 16, 2023

Cmendet Olta! Cfare Ben Moj Vajze, Sápo Dòli Dicka Trònditese Ne Rrjèt Per Áktorèn

Gerta Gixhari, motra e Oltës, gjatë kohës që áktorja ishte pjesë e shtëpisë së “BBVIP”, ka pasur “misionin” e vèshtírë që të mbrònte lojën dhe strategjítë e sáj në intervistat dhe studiot televízíve dhe le të themi që kjo nuk ka qenë aspak e lehtë dùke márrë párásysh rivalitetin e Oltën me Luizín.

Ndërkohë, gjatë gjíthë kësáj periudhe, ajo është përballur shpesh edhe me pyetjet për márrëdhënien e aluduar si jo të mirë mes tyre, nisur edhe nga ákti që nuk ndiqeshin në Instagram.

E ftuar në “Natën me Aùlonën”, moderatorja ka rrëfyer mjaft detaje nga kárriera, jeta e sáj personale dhe shumë të tjera, ndërsa është ndálur edhe tek raporti me të motrën, dùke treguar se në ákt ato nuk ndiqen në Instagram prèj vtiesh, për arsye që nuk kanë ardhùr së fùndmi dhe nëse do ta bènin sërish “follow” njëra-tjetrën, píkërisht tani, do të dùkej síkur ishin zènè apo kishin pasur konfíkt mes tyre. SHIKO VIDEON ME POSHTE :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *