• June 16, 2023

DaIin pamjet, kryebashkiaku shqiptar kryen marr.ëdhënie se*suaIe në zyre (+I8)

Nje VlDE0 SKANDAL0ZE po qarkullon në rrjete ku kryebashkiaku i Kukësit Safet Gjici është filmuar duke kryer akt seIsuaI në zyrën e tij në Bashkinë e Kukësit. Video mban datën 06.06.2023 dhe rezulton të jetë filmuar vetëm pak ditë pas marrjes së mandatit të dytë nga ana e Gjicit.

 

Video e shpërndarë ka sjellë reagime të shumta në rrjet, ndërsa e vendos Safet Gjicin në pozitat e shkeljes së rëndë ligjore.

Pas videos, Safet Gjici është dërguar në SPAK, ndërsa Edi Rama pritet ta shkarkojë menjëherë. Pamjet ne vazhdim!

Video Player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *