• June 16, 2023

Dikur Fëmijët luanin me gure në rrugë, por tani po luajnë me zjarrin..Pamje shokuese

Në një botë ku teknologjia po zhvillon një rol cilësor në jetën e përditshme, lojërat e fëmijëve janë duke pësuar një transformim të rëndësishëm. Dikur, fëmijët luanin me gure në rrugë dhe zhvillonin imagjinatën dhe kreativitetin e tyre në mënyra tradicionale.

 

 

Por tani, lojërat e fëmijëve janë duke u ndryshuar dhe fëmijët po luajnë me fishekzjar

Per me teper ndiqeni pamjet me posht

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *