• June 16, 2023

E tmerrshme: 42-vjeçari nga Peja publikon video pornografike të një vajze 17-vjeçare

Kushdo që prodhon pornografi me fëmijët ose përdor apo përfshin një fëmijë për krijimin ose për prodhimin e materialeve të tilla dënohet me burgim deri në 15 vjet. Këso raste kanë ndodhur jo rrallëherë në vendin tonë dhe janë zbuluar përmes rrjeteve të ndryshme sociale, raporton Gazeta Sinjali.

 

 

Për një rast të tillë, ka nisur hetimet Prokuroria Themelore në Pejë pas denoncimit të një vajze 17-vjeçare, e cila e ka denoncuar në Polici një person të moshës madhore.

Burimet e Sinjalit kanë bërë me dije se raportimi i saj ka vënë në lëvizje Policinë dhe si rezultat është arrestuar i dyshuari 42-vjeçar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *