• June 16, 2023

Në këtë Video do të shihni Megaprojektet më të padobishme dhe më të shtrenjta në Botë.(VIDEO)

Megaprojekte të braktisura, të vonuara dhe të dështuara. Në këtë video, ne shqyrtojmë megaprojektet më të padobishme dhe më të shtrenjta në botë, duke përfshirë qytetin pyjor, H3 ndërshtetërore të Havait dhe Qytetin më të çuditshëm në botë!

Megaprojekte të braktisura, të vonuara dhe të dështuara. Në këtë video, ne shqyrtojmë megaprojektet më të padobishme dhe më të shtrenjta në botë, duke përfshirë qytetin pyjor, H3 ndërshtetërore të Havait dhe Qytetin më të çuditshëm në botë!

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *