• June 16, 2023

Nëna ‘mostër’ bën veprimin m.akabër ndaj foshnjeve të saj dy muajshe (Foto)

Një grua ka rënë në pr angat e policisë në SHBA, pasi aku zohet se ka rrezikuar jetën e fëmijëve të saj, vetëm 2 muajsh. Mësohet se 36-vjeçarja u ar restua nga policia pasi u kap duke mbajtur binjakët në një arkë në pjesën e pasme të biçikletës.

 

 

Por, ajo që bën më shumë habi është deklarata e kësaj nëne.

Mësohet se 36-vjeçarja ka thënë para gjykatës se nuk e sheh të rrezikshëm mënyrën se si mbante fëmijët kur lëvizte me biçikletë.

Pas kësaj gruas i janë vënë pr angat dhe për bebet kujdeset babai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *