• June 16, 2023

Seks në zyrë, Safet Gjici: Ju tradhtova! Me vajzën në video kam lidhje të gjatë, por …

Jep dorëheqjen Safet Gjici. Kryetari i bashkisë së Kukësit vetëm pak orë pasi doli video e tij duke bërë seks në zyrën e shtetit përmes një postimi në Facebook njoftoi largimin. “Kam tradhtuar besimin e atyre mijëra njerëzve” shprehet Gjici.

 

 

Pranon autenticitetin e videos dhe akuzon se kurthin ia ngritën rivalët që kishte në zgjedhjet e 14 Majit. Për vajzën që u filmua në zyrë, thotë se “prej disa kohësh unë kam një marrëdhënie intime”, por është i ndërgjegjshëm se “nuk kam asnjë justifikim për atë çka ka ndodhur”.

“Ndjesë të thellë publike çdokujt që sot ka parë atë material të shëmtuar video. Pas një fushate dhe përballjeje jo të lehtë me kundërshtarët e mi, pas të cilës rezultova fitues, fatkeqësisht unë rash pre e një kurthi të përgatitur me detaje nga e njëjta dorë njerëzish me të cilët u përballa në zgjedhje. Ja arritën ta bëjnë në një formë tjetër të pistë atë që se bënë dot me votën e kuksianëve.

Jam shumë i keqardhur për ngjarjen dhe jam mëse i qartë se në këtë situatë nuk ka vlerë asnjë lloj sqarimi. Prej disa kohësh unë kam një marrëdhënie intime me vajzën në fjalë por sigurisht nuk kam asnjë justifikim për atë çka ka ndodhur pavarërisht se i rënë në kurth.

Nuk mund të jem më unë njeriu që punon në atë zyrë shteti pasi e kam tradhëtuar besimin e atyre mijëra njerëzve që besuan e punuan me mua për ta bërë Kukësin një qytet gjithnjë e më të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *