• June 16, 2023

Zbulohet një det gjigant në brendësi të shkretëtirës, duke mahnitur botën.VIDEO

Shikoni videon e zbulimit të një deti gjigant në brendësi të shkretëtirës së Anbarit, duke mahnitur botën, dhe uji tani është i përfshirë në shkretëtirë ku nuk ka ndodhur kur me par.Shiko videon meposht per meshum.

Shikoni videon e zbulimit të një deti gjigant në brendësi të shkretëtirës së Anbarit, duke mahnitur botën, dhe uji tani është i përfshirë në shkretëtirë ku nuk ka ndodhur kur me par.Shiko videon meposht per meshum.

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *