• June 17, 2023

Arbana nuk e ka ftuar në dasmë, Zhaklin Lekatari I NXJERR BOJEN: Arber Hajdarin e ka FTUAR ajo sepse ka marrdhenie…

ku tregoi se nuk ka marrë një ftesë për në dasmën e Arbanës dhe Eduartit. E pyetur për arsyen, Zhaku tha se ka të bëjë me marrëdhëniet personale, të cilat me të nuk janë dhe aq të afërta.

 

 

Donaldi: A të kanë ftuar?

Zhaklina: Jo, nuk më kanë ftuar

Donaldi: Po Arbri do jetë?

Zhaklina: Nuk e di

Donaldi: Po ç’është ky seksizëm?

Zhaklina: Nuk është seksizëm. Ka të bëjë me marrëdhënie personale, të cilat ndoshta me Arbrin i kanë më të zhvilluara dhe me mua pak më të largëta

Donaldi: Çfarë po thua, prisja të thoshe seksizëm

Kristi: Sepse Zhaklina është person ‘non grata’

Romeo: Nëse sonte të vjen një mesazh ‘të harruam fare, merr avionin dhe hajde

Zhaklina: Jo, sepse kam angazhime këtë fundjavë dhe nuk mund të ndërpres angazhimet e mia që të marr avionin dhe të shkoj

Kristi ishte gjithashtu në emision dhe tha se as atë nuk e kanë ftuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *