• June 17, 2023

Pagoi që ti linin gruan shta.tëzënë, dështon 72 herë dhe ajo që zb.ulon më pas është sho.kuese

Ngjarja ka ndo.dhur në Shtutgart, Gjermani ku Demetrius Soupolos bashkë me bashkëshorten e tij vendosur të kenë një fëmijë. Pas disa ten.tat.ivash të dështuara ata i janë drejtuar mjekut, ku pas disa analizash ka dalë se Demetrius Soupolos ishte ste.ril dhe se nuk mund të bënte fëmijë..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

 

Ngjarja ka ndo.dhur në Shtutgart, Gjermani ku Demetrius Soupolos bashkë me bashkëshorten e tij vendosur të kenë një fëmijë. Pas disa ten.tat.ivash të dështuara ata i janë drejtuar mjekut, ku pas disa analizash ka dalë se Demetrius Soupolos ishte ste.ril dhe se nuk mund të bënte fëmijë..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *