• June 18, 2023

Dalin disa pamje nga dasma e Arbanës dhe Eduartit, të ftuarit thyejn rregullin kryesore dhe publikojnë foto të tyre

Çifti ndaloi të ftuarit të ndajnë foto nga ceremonia. Epo le të bëhet siç do çifti, ama foto të personazheve VIP të ftuar në dasmë nuk kanë munguar dhe i gjeni më poshtë.

 

 

 

Siç e vini re, dasmorët kanë ndërruar veshjet, pasi pas ceremonisë, dasma është zhvendosur, në një tjetër ambient ku do të mbahej festa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *