• June 18, 2023

Italia bëhet vendi i parë i BE-së që i del në ndihme Siris duke dërguar avionë ushtarakë me ilace dhe ekipe mjekësore..

Arin avioni i par Italian ne aeroportin e Beirutit me ndihma mjeksore.. Ndërsa tërmeti shkatërrues në Turqi dhe Siri ka marrë tani 30,000 njerëz, Italia bëhet vendi i parë i BE-së

 

 

që thyen rrethimin e Perëndimit kundër Sirisë duke dërguar avionë ushtarakë të ngarkuar me ambulanca, ilaçe dhe ekipe mjekësore, të cilat do të mbërrijnë në Siri përmes Libanit.Arin avioni i par Italian ne aeroportin e Beirutit me ndihma mjeksore..
Ndërsa tërmeti shkatërrues në Turqi dhe Siri ka marrë tani 30,000 njerëz, Italia bëhet vendi i parë i BE-së që thyen rrethimin e Perëndimit kundër Sirisë duke dërguar avionë ushtarakë të ngarkuar me ambulanca, ilaçe dhe ekipe mjekësore, të cilat do të mbërrijnë në Siri përmes Libanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *