• June 18, 2023

Kjo ndertes tregon se “natyra nuk vret njerez, Por ndërtesat e gabuara vrasin njerëzit” Pse kjo ndertes nuk u shkaterrua..

Imazhi i ndërtesës së Dhomës së Inxhinierëve të Ndërtimit në Kahramanmaraş, e cila nuk u shkatërrua, por ende qëndron në mes, u shpërnda gjerësisht në rrjetet sociale. Duke folur për Independent Turkish, Presidenti i Dhomës Dalkıran tha: “Tërmeti nuk vret, ndërtesat e dobëta të kalbura bëjnë.

 

 

 

” Kjo tregon se termetet kan kan ndodhur edhe to te ndodhin , duhet te jemi te gatshem qe ti shmangemi fatkeqsis
Per me teper ndiqeni pamjet me posht

Një shesh që u shfaq në Kahramanmaraş zbuloi edhe një herë faktin shembullor se nuk u mësua asnjë mësim nga tërmeti. Fotografia e Dhomës së Inxhinierëve të Ndërtimit të ndërtesës së Përfaqësuesit Provincial të Kahramanmaraş ishte gjithashtu në rendin e ditës në mediat sociale. Në foton, e cila është mësim, binte në sy se ndërtesat përreth u shkatërruan dhe ajo ndërtesë mbeti në këmbë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *