• June 18, 2023

Kosova ende pa asnjë helikopter

Kosova vazhdon të mos e ketë në dispozicion asnjë helikopter. Një mjet të tillë, nuk posedon shteti në fushën e mbrojtjes, të sigurisë e as shëndetësisë

 

 

 

Deri sa shtetet fqinje prej kohësh i kanë të kompletuar regjimentet e tyre me dhjetra sosh.

Opozita thotë se sfidë është kosto që përfshin përgatitjen e pilotëve, mirëmbajtësve dhe njësive të tjera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *