• June 18, 2023

Luiz Ejlli ka folur keq për Valbona Memën? Këngëtarja refuzon t’i shkruajë sepse…

Ndërkohë që ajo i ka vlerësuar të gjithë banorët e future brenda shtëpisë është sfiduar gjithashtu nga Nevina. Moderatorja i ka kërkuar Valbona Memës që të bëj një postim në rrjetin e saj social Instagram, ku t’I bënte tag Luizit dhe t’i thoshte se kishte fol për të pas krahëve.

 

 

 

Valbona nuk ka habitur aspak me përgjigjen e saj, teksa është shprehur kategorikisht kundër.

Kujtojmë që ajo dhe Luizi kanë krijuar brenda shtëpise por edhe jashtë një marrëdhënie shhumë të mirë me njëri-tjetrin.

Ndërkohë që ajo i ka vlerësuar të gjithë banorët e future brenda shtëpisë është sfiduar gjithashtu nga Nevina.

Moderatorja i ka kërkuar Valbona Memës që të bëj një postim në rrjetin e saj social Instagram, ku t’I bënte tag Luizit dhe t’i thoshte se kishte fol për të pas krahëve.

Valbona nuk ka habitur aspak me përgjigjen e saj, teksa është shprehur kategorikisht kundër.

Kujtojmë që ajo dhe Luizi kanë krijuar brenda shtëpise por edhe jashtë një marrëdhënie shhumë të mirë me njëri-tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *