• June 18, 2023

Ngjarja misterioze ka ndodhur 17 sekonda para tërmetit në Dijarbakır..Video e shperndar nga Haber Global

Ngjarja misterioze që u pa në qiell 17 sekonda para tërmetit në Dijarbakır habiti ata që e panë. Pas ngjarjes misterioze që u pa në qiell dhe lëvizte drejt tokës 17 sekonda para tërmetit që ndodhi në Dijarbakır më 6 shkurt, drita e frikshme u shpërnda dhe toka lëvizi.

 

 

Një punonjës i faqes që ka parë ngjarjen ka parë kamerën e sigurisë që ka regjistruar ato momente dhe ata që e kanë parë kanë mbetur të habitur.
Me qen se ende nuk eshte dhen ndonje mendim rreth dritave qe kan ndodhur pak para termetit kjo mbete nje mister, Mirpo kjo video nga Haber Global tregon dritat nga nje kend tjeter te qytetit
Ndiqeni pamjet me posht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *