• June 18, 2023

Situata në Veri/ në Vjenë protestohet në mbështetje të Kosovës

“Sot në Vjenë, në vendin e të drejtave të njeriut, një zë i fuqishëm për demokracinë dhe paqen si dhe mbështetjen për Kosovën”. “STOP lëshimeve dhe STOP mbështetjes për autokratët. Ju faleminderit të gjithëve.

 

 

Ishit të mrekullueshëm”, ka shkruar Schneeberger në Twitter teksa ka publikuar fotografi

“Sot në Vjenë, në vendin e të drejtave të njeriut, një zë i fuqishëm për demokracinë dhe paqen si dhe mbështetjen për Kosovën”.

“STOP lëshimeve dhe STOP mbështetjes për autokratët. Ju faleminderit të gjithëve. Ishit të mrekullueshëm”, ka shkruar Schneeberger në Twitter teksa ka publikuar fotografi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *