• June 19, 2023

AJO MERR VENDIMIN PER… Si i ndryshoi jeta Einxhel Shkirës pas BBV, ëndërronte te behej pr…

Si një ndër çiftet më të dashura të publikut, shpesh herë ndan detaje nga jeta e tyre. Përgjatë kësaj kohe, ato kanë jetuar herë në Kosovë e herë në Tiranë, por më në fund e kanë ndarë mendjen se ku do të jetojnë përfundimisht.

 

 

 

Si një ndër çiftet më të dashura të publikut, shpesh herë ndan detaje nga jeta e tyre. Përgjatë kësaj kohe, ato kanë jetuar herë në Kosovë e herë në Tiranë, por më në fund e kanë ndarë mendjen se ku do të jetojnë përfundimisht.

Në një intervistë për emisionin “1 Natë”, Dagz ka treguar se do të zhvendosen në Kosovë, pasi Einxhelit i pëlqen më shumë aty, aq sa do ta vazhdojë atje dhe karrierën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *