• June 19, 2023

Apeli i gazetarit: Boll i futët çunat në burg për 4 gram k_nabis. Burgjet janë plot!

Gazetari Sokol Bregu ka apeluar për lirimin e të rinjve të cilët çdo ditë e më shumë arrestohen për ka.abis, edhe për gramë të papërfillshme.

 

 

 

Në Top Story për legalizimin e ka.abisit mjekësor në Shqipëri, Bregu tha se kjo nuk do të rregullojë ‘p lagën’ e dr.gës në Shqipëri.

“Nëse ky projektligj do të shtonte që përdorimi i ka.abisit në Shqipëri të rritej në Bashkimin Europian siç do rritet. E di si i kemi mbushur bu rgjet, për 4 gramë i mbushën burgjet me djem të ri. Do të marrë ka.abis, le ta marrim. Rrisim dhe gramët dhe mos i çojmë në b urg nëse do e liberalizojmë deri në këtë pikë. Nëse ne mund të jemi në një vend si Holanda, se s’po gjejmë dot një mënyrë ekonomike për tu rritur. Kjo nuk do e rregulloj gjithë këtë pl agë që ne kemi me dr_gë”-tha Bregu.

“Po bëj avokatin e palës tjetër. Po shtim, por Shqipëria kaq do përdorë, se kush do ta gjejë e gjen kan_bisin, në gjimnaz, ku të duash ti. Unë personalisht sa herë hyj në pallat erën e kana_isit e kam mësuar nga garazhi poshtë. Kjo ndodh rëndom në gjithë Tiranën. Thonë pse mos ta taksojmë, tani bëjmë edhe një cikël ekonomik me këtë të dukshëm.”-tha Grida Duma.

“Cili është problemi i kan_bisit tani që mbillet në mënyrë të jashtëligjshmi. E mbjell kr imi dhe fiton dhe bëhet më i fortë. Cila është garancia që ne marrin se janë 200 hektarë. I gjithë ky është për eksport, kështu thuhet në projektligj nuk është për Shqipërinë. Ky nuk rregullon asgjë në Shqipëri, prap atë hashash do pinë ata, dhe që për mendimin tim vjen nga lumi i Vlorës dhe është më i miri, nuk ka kon taminim.”-tha Bregu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *