• June 19, 2023

Burr e grua ndertuan nje shtepi luksoze prej bore, ku shtepia posedon edhe nxemje..VIDEO

Kjo esht ajo kur ke bor ne oborin tend, ne te njejten koh e pastron oborin dhe nderton nje shtepi Por kjo shtepi nuk esht e thjesh,, Ndiqeni pamjet per te par luksin brenda shtepis

 

 

 

Kjo esht ajo kur ke bor ne oborin tend, ne te njejten koh e pastron oborin dhe nderton nje shtepi Por kjo shtepi nuk esht e thjesh,, Ndiqeni pamjet per te par luksin brenda shtepis

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *