• June 19, 2023

I RA FAMA EDHE PO E ZEVENDESOJNE??? Ndryshime në ‘Dancing With the Stars’,këtë herë do kemi dy prezantuese: Ja kush do e zëvendësojë

Moderatorja Bora Zemani do vazhdojë të jetë moderatorja e spektaklit, por Eno Popin nuk do ta shohim më si prezantues në “Gold Room”.

 

 

 

Sipas “Kryefjala.com” në vend të tij do të shikojmë Megi Pojanin.

 

Ajo do të menaxhojë pjesën në “Gold Room” duke suportuar dhe komunikuar me konkurrentët.

Nuk dihet ende arsyeja e këtij ndryshimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *